Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Το Skywalker.gr στο διεθνές συνέδριο για τα job sites.



Το Skywalker.gr, μέλος του διεθνούς δικτύου e-recruiting The Network, θα συμμετάσχει με 4 μέλη από την ομάδα του στο τριήμερο διεθνές συνέδριο, που θα διεξαχθεί στη Λετονία, από 10 έως 12 Ιουνίου. Το συνέδριο θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι job sites από όλο τον κόσμο.

 
Στη διάρκεια του συνεδρίου, θα τεθούν σκέψεις και προβληματισμοί για ζητήματα που αφορούν την αγορά εργασίας και τις τάσεις μετακίνησης του ανθρώπινου δυναμικού μεταξύ διαφόρων χωρών για καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες. Επίσης, θα συζητηθούν και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε όλοι, σε μια εποχή που δοκιμάζεται από μια πολυεπίπεδη κρίση.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία, να ακούσουμε σκέψεις και απόψεις από επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και την οπτική της κοινωνίας που δραστηριοποιούνται. Στόχος μας είναι με τη βοήθεια του συνεδρίου και με τις ιδέες και προτάσεις, που θα ακούσουμε, να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών μας τόσο προς τους υποψηφίους όσο και προς τους εργοδότες.

Ελένη Ροκά
Διευθύντρια Marketing
Skywalker.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου