Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Το Skywalker.gr επιστρέφει στα θρανία!

Το skywalker.gr παραδίδει σεμινάρια στους σπουδαστές του ΙΕΚ Δέλτα κάθε εβδομάδα. Τα σεμινάρια αφορούν τεχνικές αναζήτησης εργασίας, social media, τα στάδια μιας επιτυχημένης συνέντευξης, σύνταξη ενός καλού βιογραφικού και της συνοδευτικής επιστολής.
Τρεις ώρες αφιερωμένες στην εργασία. Μιλάμε για νέες μεθόδους αναζήτησης εργασίας μέσω του διαδικτύου, αναλύουμε ένα βιογραφικό και συντάσσουμε νέο εκείνη την ώρα για κάθε άτομο στην αίθουσα. Το κοινό συμμετέχει ενεργά, αφού για την σωστή αφομοίωση μίας επιτυχημένης συνέντευξης, λαμβάνει μέρος ένα άτομο από το κοινό και γίνεται μία εικονική συνέντευξη από την εισηγήτρια, κυρία Ιωάννα Παπαγγελή, υπεύθυνη Οριζόντιας Δικτύωσης. Σκοπός είναι να καταλάβουν τα άτομα από μόνα τους τα λάθη ώστε να τα αποφύγουν μελλοντικά.


Τα σεμινάρια έχουν διαδραστικό χαρακτήρα και όλοι συμμετέχουν ενεργά σε αυτό. Παρουσιάζονται εξελιγμένοι τρόποι αναζήτησης εργασίας και θίγονται θέματα απασχολησιμότητας. Διάλογος, απορίες, απόψεις και καινοτομίες είναι οι λέξεις που επικρατούν σε αυτά τα σεμινάρια. Μην ξεχνάμε ότι το ακροατήριο είναι νέα παιδιά με φιλοδοξίες κι ο χαρακτήρας των μαθημάτων είναι έντονος και απόλυτα εποικοδομητικός.


Ελισάβετ Καλαρούτη, Executive Marketing, Skywalker.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου