Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

“MAKE IT HAPPEN” By Thessaloniki Smart Up Innovation Hub

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου WE στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Make it Happen» της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας. Μια εκδήλωση γεμάτη hangouts για νέους με επιχειρηματικές ιδέες, μουσική, networking και happenings. 
 



Οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες Άγγελος Αγγέλου (international accelerator) και Λευτέρης Ντουάνογλου (SchooX) αποκάλυψαν τα μυστικά της επιτυχίας. Συγκεκριμένα, ο κ. Αγγέλου εξήγησε πως βοηθάει τους νέους να αναπτύξουν την επιχείρηση τους και ο κ.Ντουάνογλου μίλησε για τις άσχημες λεπτομέρειες πίσω από τη γλυκιά επιτυχία αλλά και πως εν τέλει τα κατάφερε. Οι ομιλίες είχαν ζωντανό χαρακτήρα  καθώς οι παρευρισκόμενοι έθεταν συνεχώς ερωτήματα στους ομιλητές δημιουργώντας μια διαδραστική ατμόσφαιρα. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο Ίδρυμα Άσυλο του παιδιού.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Εθνική Τράπεζα και η εταιρεία MLS.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν το skywalker.gr, το supportbusiness.gr,ο FM100, η Tv100, ο ραδιοφωνικός σταθμός FOCUS 103.6, το Thestival και η οικονομική εφημερίδα VORIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου