Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Σεμινάριο με κεντρικό θέμα «Πώς να βρείτε εργασία». Αξίζει να παρακολουθήσεις!

Το Skywalker.gr είναι χορηγός επικοινωνίας στο σεμινάριο με κεντρικό θέμα «Πώς να βρείτε εργασία». Το σεμινάριο απευθύνεται σε άνεργους, νέους και σπουδαστές και θα διεξαχθεί από το ηλεκτρονικό περιοδικό flowmagazine.gr υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου στις 31 Ιανουαρίου 2014.

Η ομάδα του Skywalker.gr, εκτός από χορηγός επικοινωνίας, συμμετέχει και με εισήγηση με θέμα «Τεχνικές αναζήτησης εργασίας».

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες σε όλες τις πτυχές της αναζήτησης εργασίας.

Τα θέματα του Σεμιναρίου είναι μεταξύ άλλων:
  • Αποτελεσματικό Βιογραφικό Σημείωμα (CV)
  • Επιτυχημένη Συνοδευτική Επιστολή (Cover Letter)
  • Συνέντευξη Εργασίας που επιτυγχάνει το σκοπό της
  • Αξιοποίηση του networking και των social media
Σεμινάριο με κεντρικό θέμα Πώς να βρείτε εργασία



Παράλληλα, θα γίνει προσπάθεια να προσδιοριστούν οι βασικοί προσωπικοί και επαγγελματικοί στόχοι των υποψηφίων και η συνάρτησή τους με την αναζήτηση εργασίας και γενικότερα με την προσωπική ανάπτυξη. Τέλος θα δοθεί η δυνατότητα στον κάθε συμμετέχοντα να αποκτήσει το ημερολόγιο στοχοθεσίας του flowmagazine.gr, χρήσιμο βοήθημα στην  καθημερινή καταγραφή των στόχων και των επιτευγμάτων.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας. Από το Skywalker.gr καλεσμένη ομιλήτρια είναι η κα Ελένη Ροκά (Διευθύντρια Marketing) η οποία θα μιλήσει για τις Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας, που βοηθούν στην ένταξη στην αγορά εργασίας.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα στο Μαρούσι στις 17:30 για γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά!

Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι
Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, 2014, ώρες 18:00-21:00
Ώρα προσέλευσης: 17:30
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη φόρμα του παρακάτω συνδέσμου (Προσοχή! Κάθε φόρμα συμμετοχής είναι ατομική, όπως και το e-mail που θα δηλώσετε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου