Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ….


Εκδημοκρατισμό της επιχειρηματικότητας … πρότειναν οι διοργανωτές της εκδήλωσης που παρακολουθήσαμε την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου και αφορούσε την παρουσίαση του startingUP σε γνωστούς ευρωβουλευτές και ενδιαφερόμενους. Συγκεκριμένα, μέσω μιας πρωτότυπης και καινοτόμας πλατφόρμας, του iDea Framework, καλούν όλους εμάς να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και δίνοντας βήμα στη δημιουργία, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, μέσα από ένα νέο μοντέλο ανοιχτής και δημοκρατικής ανάπτυξης, να βρούμε δουλειά στις ιδέες μας !

Εάν λοιπόν πιστεύετε ότι η κατάσταση στη χώρα μας πρέπει να αλλάξει, εάν μπορείτε να οραματιστείτε μια Ελλάδα με υγιή επιχειρηματικότητα και ίσες ευκαιρίες για όλους και εάν θέλετε να συνεργαστείτε με άλλους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και πίστη στη δύναμη των πολλών …επισκεφτείτε το http://welcome.startingup.gr/ για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την πρότασή μας, παροτρύνουν οι εμπνευστές της προσπάθειας.

Εμείς θα παρακολουθήσουμε το θέμα και θα επανέλθουμε με νεότερα στοιχεία σε ό,τι αφορά την εξέλιξη και την υλοποίησή της ενδιαφέρουσας αυτής πρότασης.


Επιμέλεια - ρεπορτάζ : υπ. Γραφείου τύπου Skywalker.gr – Ε. Χρυσοβέργη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου