Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ένας χρόνος με 16.000 αγγελίες εργασίας

skywalker free press

Συμπληρώνεται η πρώτη περίοδος κυκλοφορίας της Skywalker Free Press, με αποκλειστικό περιεχόμενο μεγάλες αγγελίες εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Κατά το πρώτο έτος, σε συνολικά 41 δεκαεξασέλιδα τεύχη δημοσιεύτηκαν περισσότερες από 16.000 θέσεις εργασίας, επιλεγμένες από τις 50.000 αγγελίες της αντίστοιχης ηλεκτρονικής έκδοσης www.skywalker.gr

Το Skywalker Free Press διανέμεται σε 25.000 αντίτυπα σε 20 σταθμούς Metro και ΗΣΑΠ  κάθε Τρίτη, ενώ βρίσκεται διαρκώς σε περισσότερα από 100 σημεία παραλαβής στην Αττική και την Περιφέρεια. Πρόσθετη κυκλοφορία εξασφαλίζεται με ένθεση τμημάτων της σε εφημερίδες της Περιφέρειας, ενώ επιτρέπει μερική αναδημοσίευση περιεχομένου σε εβδομαδιαίες εφημερίδες και ένθετα με θέμα την εργασία και την καριέρα.

Σκοπός της κυκλοφορίας της Skywalker Free Press είναι η υποστήριξη ανέργων που έχασαν την πρόσβαση στο διαδίκτυο και στερούνται βασικών εργαλείων για την επανείσοδό τους στην αγορά εργασίας.

Αξιοσημείωτη, στην κατεύθυνση αυτή, είναι τόσο η ανοχή του προσωπικού του Metro και του ΗΣΑΠ στην τακτική διανομή της εφημερίδας, όσο και η πρόθυμη συνεργασία εταιριών και φορέων για τη διευκόλυνση της δημιουργίας σημείων παραλαβής.

Στόχοι της επόμενης περιόδου είναι η αύξηση των σελίδων σε 32 και των αντιτύπων σε 40.000, συνοδευόμενα από καλύτερη διανομή στην περιφέρεια, μέσω συνεργασιών και ενθέσεων.

Ερωτήσεις, παρατηρήσεις και προτάσεις διανομής ή/και βελτίωσης περιεχομένου μπορούν να απευθύνονται στο e-mail: fpress@skywalker.gr και τηλ.: 2109730280.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου